Textual description of firstImageUrl

Gumpie bezoekt de Kwallen show - Gumpie visit the Jellyfish Show

donderdag 16 mei 2024

'Wat ben ik gelukkig met deze step. Het mooie van dit model is dat hij een 'fluit-ontvanger' heeft. Zo heb ik een echte 'vriend' er bijgekregen'.

'Ik begrijp er niets niets van. Leg mij dit eens uit'. Gumpie pakt de step en wijst naar het lichtblauwe kastje dat voorop de step zit. 'Dat is een ontvanger en via Siri reageert hij op mijn speciale fluit'. Daar moest ik even over nadenken. 

'Kijk, hier zit de zender!'

Gumpie zag mijn verontwaardiging. 'Kijk, de step staat op zijn oranje standaard. Ik fluit, de standaard wordt ingetrokken en langzaam rijdt hij naar me toe. 


Ik ben naar de KWALLEN Show geweest' 


"Een kwallen show, die zou ik 

ook willen zien'. 

                                     En wat heb jij afgelopen week gedaan?

De 2 gekleide vissen op een illustratie gezet.

'Geen kwal, maar bezig geweest met de vis en de worm op de haak én de kogelvis is klaar. Wanneer hij goed uitgedroogd is, licht de oneffenheden schuren. Dan verven en op een stuk stevig karton de achtergrond illustratie maken'.

De kogelvis

Hierboven de vis. Deze moet nog goed drogen en dan wordt ook deze geschilderd. En natuurlijk een met achtergrond 'Daarna zeker de kompaskwal?' 'Ja, want ik heb nog een stuk je klei, anders wordt die hard.

Tot volgende week'


Geen opmerkingen