Textual description of firstImageUrl

Steampunky de Skateslak -Steampunky the Skatesnail

zaterdag 8 augustus 2020
Begin juli met enthousiaste begonnen met het maken van een animatie. Een figuurtje gecreëerd en een kort introfilmpje gemaakt. Alles was compleet nieuw voor me. Één ding heb ik ervaren, dit kost héél veel tijd. Om een figuurtje te bewegen met je ontzettend veel kleine stapjes maken.
Bij een snelheid van 18 beeldjes per seconden, moet je 18 foto's maken voor 1 seconden! Dat kost me te veel tijd, daar ik ook mijn verhaal van de pelikaan en de slak wil afmaken.

Dé oplossing gevonden, een Skatesnail, Steampunky. Deze slak gaat op zijn skateboard naar mijn 'Magical Garden'. Dit gaat veel sneller en uiteindelijk voor mij veel leuker. Geen poppetje, maar een stripfiguur. Eind augustus komt er een korte animatie van mijn nieuwe held. De bedoeling is om maandelijks een korte animatie te maken met grappige belevenissen in die tuin.
Word vervolgd.

English version. 
At the beginning of July I started enthusiastically making an animation. Created a figure and made a short intro movie. Everything was completely new to me. One thing I experienced, this takes a lot of time. To move a figure with a lot of small steps. At a speed of 18 frames per second, you have to take 18 photos for 1 second! That takes too much time, because I also want to finish my story of the pelican and the snail.

Found the solution, a skate snail, named; Steampunky. This snail goes on skateboard to my 'Magical Garden'. This is much faster and ultimately much more fun for me. Not a doll, but a cartoon character.
At the end of August there will be a short animation of my new hero. The intention is to make a short animation every month with funny experiences in that garden.
To be continued.

Dit wordt een afbeelding van de magische tuin van Steampunky, in dit geval met de paddestoelen.
This will be an illustration of the magic garden of Steampunky, in this case the mushrooms.

Geen opmerkingen